Još jedan splitski talent potpisao produženje

Još jedan splitski talent potpisao produženje

Vlašić je potpisao do 30. lipnja 2017. godine.

Nikola Vlašić/Getty Images

Nikola Vlašić, Hajdukov 17-godišnji dragulj produžio je vjernost splitskom klubu do ljeta 2017. godine. Najmlađi strijelac Hajduka u europskim natjecanjima tako je klubu priskrbio veću zaradu od možebitnog transfera u budućnosti, a sebi još puno rada i dokazivanja što je istaknuo sportski direktor Bijelih Goran Vučević.

“Sretni smo zbog činjenice da imamo još jednog tako iznimno nadarenog nogometaša u Hajduku, očekujemo od njega da će ostaviti veliki trag i da će rasti zajedno s klupskim rezultatima”, naglasio je Vučević.

Nikola Vlašić bio je sretan potpisom novog ugovora s Hajdukom koji mu donosi novi motiv i želju za uspjehom. Nije zaboravio zahvaliti klubu na pruženoj prilici.

“Zadovoljan sam zbog produženja ugovora. Sretan sam jer je klub pokazao da računa na mene, a ja ću to povjerenje vratiti na najbolji mogući način, igrama i golovima na terenu.”

Tako je Vlašić postao drugi talentirani nogometaš poslije Andrije Balića s kojim je uprava produžila ugovor. U ovoj je sezoni Vlašić već skupio 23 nastupa uz tri postignuta pogotka i dvije asistencije. Za mlađe selekcije reprezentacije nastupio je 18 puta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.