“Nitko ne može reći kako Rijeka nije grad sporta!”

“Nitko ne može reći kako Rijeka nije grad sporta!”

Foto: Grad Rijeka

 Rekao je gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel na jučerašnje održanom svečanom prijamu za uspješne riječke sportaše koji su ostvarili vrhunske rezultate u drugoj polovini 2015. i početkom 2016. godine na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Tom je prigodom i dodao: „Godinama se otvara priča je li Rijeka sportski grad, no s obzirom na brojnost sportaša koji su postigli vrhunske rezultate u posljednjih pet godina smatram da o tome nema dileme. Nitko ne može reći kako Rijeka nije grad sporta.“ Gradonačelnik je istaknuo i kako izvrsni rezultati nisu samo važni za sportaše, njihove klubove i trenere, nego i za veliki broj mladih ljudi kojima su oni uzor i poticaj da se i sami odluče baviti nekom sportskom disciplinom.

Prijam riječkih sportaša, koji su ostvarili vrhunske rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima, osim gradonačelnik Rijeke primili su i zamjenik gradonačelnika Miroslav Matešić te pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Igor Načinović. Na prijemu  su bili nazočni i  Samir Barać, predsjednik Riječkog sportskog saveza te Milka Milinković i Luka Dobrović, predsjednica i tajnik Sportskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke.

Ovom prigodom još jednom čestitke svim riječkim sportašima, njihovim velikim uspjesima i  medaljama koje su osvojili na svjetskim, europskim i državnim natjecanjima:

Mateo Načinović iz Boćarskog kluba „Vargon“,  Matej Uremović iz Boksačkog kluba „Rijeka“, Jelena Kovačević iz Karate klub „No Kachi“, Sara Siddiqui iz Karate kluba „Delta“, Filip Barac i Marina Barac iz Karate kluba „Zamet“, Ana Znaor, Tibor Ileš, Lorena Jurišić i Kristian Benedetti iz Kickboxing kluba „Sušak“, Diana Halepović iz Kickboxing kluba „Draga“ te ekipe Plivačkog kluba „Primorje“, Šahovskog kluba „Liburnija“, VK „Primorje EB“ , ŠRK slijepih „Rijeka“, Atletskog kluba „Srce“ za osobe s invaliditetom i Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „Pulac“. 

atletika osi klub srce

Foto: in PORTAL / Atletski klub “SRCE”

 

Filip_Marina Barac

Foto: Karate klub “Zamet”/Filip i Marina Barac

Ana Znaor na postolju (prva s desna)

Foto: Kickboxing klub “Sušak”/Ana Znaor na postolju (prva s desna)

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.