Nižić na sastanku s upravom: “Ako sam tako bitan Hajduku, onda me bolje platite“!

Nižić na sastanku s upravom: “Ako sam tako bitan Hajduku, onda me bolje platite“!

I dalje nema dogovora između kapetana i uprave.

Jučer navečer čelnici Hajduka sastali su se s kapetanom Zoranom Nižićem, no dogovora oko njegove situacije i dalje nema. Naime, kapetan Bilih još uvijek ustraje u odluci da ne igra jer se ne osjeća spremnim pa ni ne putuje s ostatkom momčadi u Bukurešt na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige protiv Steaue.

Da podsjetimo, još prije dvije godine turski Goztepe pokazao je interes za dovođenjem Nižića u svoje redove, ali Hajduk ga nije htio pustiti ni za odštetu od 750 000 eura, s obzirom da su im tada otišli Mario Maloča i Goran Milović.

Uslijedio je idući prijelazni rok, onaj zimski, kada je Nižić produžio ugovor do ljeta 2019. godine. Međutim, Turci su prošlog ljeta ponudili Splićanima iznos od milijun eura, uz 1,5 milijuna eura za samog Nižića.

Ali, ponovno zbog prodaje drugog igrača, Nikole Vlašića, Nižić je Bilima bio potreban. Ponovno je Ivan Kos podebljao njegov ugovor, a igrač je dobio i poziv na reprezentativne utakmice protiv Kosova i Turske. Međutim, nakon nove odbijenice od dva milijuna eura, koliko je ponudila Sampdoria, Zoranu je prekipjelo.

Nižić je na sastanku tražio potvrdu da će moći napustiti klub, na što mu je uprava rekla da će ga prodati samo ako Hajduk ispadne u kvalifikacijama za Europsku ligu.

“Ako sam već toliko potreban i ključan igrač, onda me platite koliko i ostale važne igrače. Ako održite obećanje da ćete me pustiti, ionako se taj ugovor ne bi aktivirao“, izjavio je Nižić.

No, Huljaj i Bjelanović bili su nemilosrdni te su odbili takav prijedlog pa Nižiću nije preostalo ništa drugo nego da Željka Kopića obavijesti o tome da se ne osjeća spremnim za sutrašnji dvoboj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.