EP Rukomet: Njemačka pregazila Crnu Goru!

EP Rukomet: Njemačka pregazila Crnu Goru!

Aktualni europski prvaci Nijemci u obranu naslova krenuli su pobjedom nad reprezentacijom Crne Gore. Izabranici Christiana Prokopa lako su se obračunali s našim protivnikom iz prijateljske utakmice, a konačan rezultat glasio je 32:19.

Crnogorci su se držali prvih deset minuta, do rezultata 4:3 u korist Njemačke. Nakon toga veliki pad, Nijemci na krilima sjajnog Wolffa prave seriju 9:0 i odlaze na 13:3. Uwe Gensheimer je nakon prvog dijela već bio na pet pogodaka, iako je promašio prvi sedmerac. Do poluvremena Crnogorci su uspjeli smanjiti na osam razlike (17:9).

U drugom poluvremenu se razlika sve više povećavala, a Crnogorcima nije pomogao ni raspoloženi Lipovina, koji se raspucao. Na kraju je završeno s 13 pogodaka razlike u korist Njemačke, iako je moglo biti i gore da su konstantno držali gas.

Gensheimer je utakmicu završio s devet pogodaka na kontu, pratio ga je Drux sa pet. Wolff je upisao 12 obrana, pred kraj se ozlijedio, no ozljeda ne bi trebala biti teže prirode. Zamijenio ga je Heinevveter, koji je ubilježio tri obrane.

Kod Crne Gore Lipovina je zabio sedam, a Božović četiri gola. Golmani Mijatović i Mijašković ukupno su upisali devet obrana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.