NK Osijek raskinuo ugovor s najboljim igračem momčadi!

NK Osijek raskinuo ugovor s najboljim igračem momčadi!

Petar Bočkaj skrivio je prometnu, zabivši se sa svojim osobnim automobilom u benzinsku postaju!

foto: facebook/ Petar Bočkaj

Petar Bočkaj više nije član NK Osijeka! Razlog ovako drastične mjere osiječkog kluba je sinoćnji incident u kojemu je igrač sudjelovao.

Naime sa svojim osobnim automobilom, Petar Bočkaj je sinoć skrivio prometnu nesreću. U vidno alkoholiziranom stanju namjerno se zaletio u trgovinu u sklopu benzinske postaje u Osijeku. Pri tome je ozlijedio djelatnicu benzinske koja se našla na mjestu nesreće u tom trenutku. NK Osijek je ubrzo izdao priopćenje za javnost:

“Nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Nogometnog Kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora.

Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće – zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba.

Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima” napisano je u priopćenju NK Osijeka.

Bočkaj koji je svojedobno sudjelovao u izbacivanju velikog PSV-a, po riječima svjedok nije mogao dočekati smjenu djelatnika na benzinskoj. U očigledno alkoholiziranom stanju zaletio se u trgovinu i pritom ozlijedio djelatnicu, nakon čega se upustio u bijeg. Kao razlog ovakvog čina je naveden razlog da nogometaš nije mogao dočekati smjenu da mu prodaju čokoladicu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.