Nogometaš Šahtara Maicon poginuo u prometnoj nesreći u Donjecku

Nogometaš Šahtara Maicon poginuo u prometnoj nesreći u Donjecku

Dvadesetpetogodišnji Brazilac sudjelovao je u prometnoj nesreći u Donjecku koja se dogodila u subotu ujutro, a klub nije objavio detalje nesreće

Maicon/www.shakhtar.com

Ukrajinski Šahtar objavio je da je u prometnoj nesreći smrtno stradao napadač Maicon. Dvadesetpetogodišnji Brazilac sudjelovao je u prometnoj nesreći u Donjecku koja se dogodila u subotu ujutro, a klub nije objavio detalje nesreće.

– Šahtar s velikim žaljenjem obavještava da je 8. veljače nogometaš Maicon Pereira de Oliveira tragično stradao. Poginuo je u prometnoj nesreći u Donjecku. Bio je talentiran nogometaš, susretljiva i prijateljski nastrojena osoba. Maicon je volio život i znao je kako ga učiniti pozitivnim. Njegovom smrti ostalim smo bez prekrasne osobe u našim redovima. Maicon je imao samo 25 godina. Ovo je žalostan trenutak za sve nas. Šahtar izražava sućut Maiconovoj obitelji i prijateljima i neka počiva u miru, stajalo je u priopćenju Šahtara.

Nakon što je igrao u mlađim uzrastima za Fluminense i Flamengo u Brazilu, Maicon je potpisao za ukrajinski Volyn Lutsk u kojem je postigao 37 golova u  65 nastupa. Bio je i na posudbi u Steaui iz Bukurešta, a zatim je pristupio Šahtaru 2012. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.