Pogledajte doček hrvatske nogometne reprezentacije na Plesu

Pogledajte doček hrvatske nogometne reprezentacije na Plesu

Igrači će se nakon odmora okrenuti klupskim obavezama, a novi reprezentativni ciklus kreće ogledom protiv Malte 9. rujna

Ponovo u Zagrebu - Darijo Srna na Plesu/HNS Instagram

Hrvatski nogometaši u srijedu oko 13 sati sletjeli su na zagrebački Pleso. Reprezentacij je nastup na Svjetskom prvenstvu okončala porazom protiv Meksika, a u Zagrebu su ih dočekali rodbina i prijatelji, te oko dvjestotnjak navijača,

Let je na kraju kasnio oko sat i pol vremena, a Vatrene su dočekali najzagriženiji navijači. Inače, Hrvatska je od nastupa na Svjetskom prvenstvu zaradila oko osam milijuna eura, a svaki igrač bi nakon podjele trebao dobiti oko 140 tisuća eura. Članovima stručnog stožera pripast će 20 tisuća eura.

Nogometaši nisu bili raspoloženi za razgovor, Danijel Pranjić, koji je apostrofiran kao najveći promašaj u Kovačevoj taktici kazao je da je momčad u utakmici s Meksikom presjekao prvi gol.

Gordon Schildenfeld dodao je samo da je igračima sada malo lakše zbog dočeka.

Igrači će se nakon odmora okrenuti klupskim obavezama, a novi reprezentativni ciklus kreće ogledom protiv Malte 9. rujna 2014. godine. U skupini s Hrvatskom još su Italija, Norveška, Bugarska i Azerbejdžan.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.