Noka Serdarušić umjesto u Zagreb odlazi u Pariz, Kopljar prema Berlinu?

Noka Serdarušić umjesto u Zagreb odlazi u Pariz, Kopljar prema Berlinu?

Da li sve ovisi o novcu? Katarci ga imaju, a HRS nema!

Zvonimir Serdarušić/Getty Images

Koordinator muških rukometnih reprezentacija od 1. srpnja Ivano Balić izrazio je želju da izbornik bude Noka Serdarušić, a pomoćnik mu Metličić. No, sve je još uvijek otvoreno.

Aktualna je mogućnost da Serdarušić umjesto u Zagreb ode – u Pariz. Sve ovisi o Katarcima. Ako počnu plaćati, to bi moglo značiti, da “grad svjetlosti”, kako inače zovu Pariz, sprema momčad za sam europski vrh.

Ključni čovjek oko kojega se sve vrti je Noka Serdarušić. Ako on dođe, povukao bi i Nikolu Karabatića, te njegova brata Luku, a za Parižane već igraju Anderson, Narcisse i Omeyer. Ako se to dogodi, naš rukometni reprezentativac Marko Kopljar mogao bi preseliti u Njemačku.

Hrvatski rukometni savez nema mnogo novca, pa će biti jako teško privoljeti Serdarušića da bude izbornik kauboja. Nada, ipak, umire posljednja.

Čelništvo pariškoga kluba, kako se čini, želi ponovno okupiti ekipu koja je prije nekoliko godina u Kielu ‘šamarala’ Europom – Karabatić, Narcisse, Omeyer, navodno se pripremaju i dolasci Xaviera Baracheta i Kima Anderssena, a velika je želja i Jerome Fernandez (napustio Toulouse).

Marko Kopljar, u takvom razvoju situacije, mogao bi odjenuti dres Fuchse Berlina, budući da je i prije dolaska u PSG jedno vrijeme bio na listi želja berlinskoga kluba

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.