Nova smrt mladog nogometaša, igrač Le Havrea preminuo u snu

Nova smrt mladog nogometaša, igrač Le Havrea preminuo u snu

Samba Diop preminuo je sa samo 18 godina, kao i Thomas Rodriguez.

foto: mirror.co.uk

Nogometni svijet ponovo je zavijen u crno. Mladi nogometaš francuskog drugoligaša Le Havrea, 18- godišnji Samba Diop preminuo je u snu.

“Ovo je užasan trenutak za sve igrače, članove stožera, volontere, administraciju i vodstvo kluba” – objavio je klub na službenom twitter profilu.

Samba je dijete Le Havreove škole nogometa, a ove sezone odigrao 21 utakmicu za drugu momčad Le Havrea. Sve utakmice francuskog prvenstva ovog vikenda početi će minutom šutnje.

Ovo je već peta tragedija u posljednjih tridesetak dana, a nogometni fanovi počeli su sumnjati u farmaciju i lijekove koji se sportašimaa daju za izdržljivost, brži oporavak, regeneraciju i slično što zahtjeva moderni nogomet.

Podsjetimo da je kapetan Fiorentine Davide Astori također preminuo u snu od zatajenja srca, nekoliko dana kasnije isto se dogodilo 18- godišnjem Thomasu Rodriguezu, igraču Toursa, a nakon toga preminuo je i član norveškog drugoligaša Kongsvingera, 21-godišnji Adrian Lillebekk.

Napadač Marsonije Bruno Boban srušio se u sedmoj minuti utakmice protiv Slavonije iz Požege nakon što ga je lopta napucala u prsa, no unatoč brzoj intervenciji, prvo trenera Roberta Špehara, a zatim i hitne pomoći, nije se uspio spasiti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.