Novaku Đokoviću stigla podrška iz tabora Vatrenih

Novaku Đokoviću stigla podrška iz tabora Vatrenih

Rakitić o Đokoviću: Navijam za njega u Wimbledonu.

Novak Đoković/Foto: facebook.com/djokovic.official al

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na press konferenciji u Moskvi komentirao je odnos sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem. Naime, nakon što je Srbija ispala sa Svjetskog prvenstva srbijanski tenisač je rekao kako u nastavku natjecanja navija za Hrvatsku, što je izazvalo burne reakcije u njegovoj zemlji i regiji.

Rakitić je otkrio da navija za Đokovića i izrazio nadu da će osvojiti Wimbledon, kako bi mogli zajedno slaviti.

“Njemu prije svega kapa do poda. Da budem iskren, u Wimbledonu i ja navijam za njega. Volio bih da i on stigne do finala, da imamo zajedno velik dan u nedjelju”, rekao je Rakitić.

“Mislim da smo prije svega ljudi. To što je jednom bilo moramo na pozitivan način zaboraviti i ostaviti iza sebe”, rekao je Rakitić, odgovarajući na pitanje brazilskog novinara, koji je rekao da su u Srbiji Đokovića nazvali idiotom, jer je rekao da navija za Hrvatsku.

Nole je fantastičan i velik kao sportaš, a još veći kao osoba, kao čovjek. Imali smo taj susret u Miamiju, velika osoba, fantastičan. Želim mu svu sreću i ako on može, da slavi u Wimbledonu, slavit ćemo i mi uz njega”, zaključio je Rakitić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.