Nove spekulacije oko ozljede Luke Modrića

Nove spekulacije oko ozljede Luke Modrića

Izostanak Luke Modrića na travnjaku evidentan je u igri Real Madrida, ekipe koja mnogo bolje stoji na terenu kada igru predvodi naš reprezentativac...

Luka Modrić još se nije oporavio nakon teške ozljede koju je zaradio na utakmici između Hrvatske i Italije na San Siru. Oporavak traje duže no što se očekivalo, a poznati fizioterapeut Branko Žaler ‘Žak’ tvrdi da je uzrok tomu neadekvatno liječenje!

U Realu su jako oprezni i ne žele napraviti ni najmanju pogrešku, jer ako bi se Luka ponovno ozlijedio vrlo bi lako mogao završiti na jednogodišnjoj pauzi. Čelnici kluba sve nestrpljivije očekuju njegov povratak, budući da Madriđani igraju znatno lošije bez Luke na sredini terena, a to pokazuju i rezultati.

Žaler je izjavio kako sumnja u metode liječenja Realove medicinske službe i tvrdi da bi Luka već trebao biti u pogonu i punoj snazi, a ovako – kaže – teško da će dosegnuti formu u kojoj je bio prije ozljede. Kod Modrića je rectus femoris, najveći mišić kvadricepsa, pukao u svom hvatištu i to u njegovu najgorem dijelu. Radi se o rupturi od tri do četiri centimetra, a od brojnih ozljeda kvadricepsa, naš je reprezentativac “zaradio” jednu od najgorih.

S druge strane, liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević rekao je kako oporavak ide izvrsno i očekivanim tokom, što je Luka i sam potvrdio, a neke najave ukazuju i na to da bi Modrić mogao zaigrati već 10. ožujka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.