Novi bojkot Bad Blue Boysa na Maksimiru!

Novi bojkot Bad Blue Boysa na Maksimiru!

Bez navijanja na sjeveru Maksimira.

foto: https://www.facebook.com/bbbslavonija/photos/

Danas je na Maksimiru na rasporedu susret 24. kola Hrvatski Telekom Prva liga između Dinama i Slaven Belupa. Puno se događalo ovog i proteklih tjedana u Zagrebačkom klubu, između ostalog uprava kluba ne dozvoljava ulazak na tribinu maloljetnicima bez pratnje ili pisanog dopuštenja roditelja ili skrbnika. Samim time oni najvjerniji sa sjevera nemaju više strpljenja, te na današnjoj utakmici iz solidarnosti do najmlađih članova neće biti organiziranog navijanja.

U cijelosti prenosimo priopćenje Bad Blue Boysa:

“S obzirom da uprava Kluba i dalje inzistira na provedbi pravilnika prema kojem postoje posebni uvjeti za prodaju ulaznica za našu tribinu navijačima mlađima od 18 godina, navijačka grupa Bad Blue Boys donijela je odluku da na sutrašnjoj utakmici protiv Slaven Belupa neće biti organiziranog dolaska i navijanja na našem Sjeveru.

Ne postoji nikakav valjan razlog za ovakvo ponašanje Kluba, ono je bez sumnje usmjerena protiv naše grupe i iz tog razloga želimo poslati poruku svima da ova ucjena neće proći bez naše reakcije.

Apeliramo na sve one koji žele gledati utakmicu da na našoj tribini ne ističu obilježja grupe i da na taj način pokažu solidarnost prema našoj najmlađoj braći.

Ova odluka vrijedi za ovu utakmicu i o svim budućim akcijama i potezima grupe pravovremeno ćemo obavijestiti sve naše pripadnike i ostale navijače Dinama.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.