Novi poraz Medveščaka, Bjorkstrand u Finskoj

Novi poraz Medveščaka, Bjorkstrand u Finskoj

Medveščak je u gostima poražen od Torpeda 3:1.

Medveščak/Foto: commons.wikimedia.org - SpeedyGonsales

U utakmici koju su obilježila isključenja Medveščak je u gostima poražen od Torpeda 3:1. U osmoj minuti Immomen je doveo domaće u vodstvo nakon asistencija Salminena i Alyayeva. Potom je Segal do kraja trećine zaradio čak šest kaznenih minuta zbog visoke palice (2+2) i udarca koljenom. Igrala se 27. minuta kad je Dvurechensky uposlio Vasilyeva, a on je povisio na 2:0. St. Pierre je u 34. minuti zaradio 2+10 zbog naleta na područje glave i vrata. Sedam sekundi prije kraja druge trećine Wright je iskoristio asistencije Kinradea i Hedberga za smanjenje rezultata.

U stanci između trećina su Perkovich i Grigoryev dobili po pet minuta kazne zbog međusobnog obračuna. Nekoliko minuta kasnije su Hedberg, Popovic i Glumac u kratkom periodu zaradili isključenja, a Torpedo je to znao iskoristiti. U 47. minuti Krasnoslobodtsev je postavio konačnih 3:1 nakon dodavanja Pepelyaeva. Ruska momčad je uputila 34 udarca, a Medveščak tek 19. Naša momčad je imala čak 33 kaznene minute, a Torpedo 13. U utorak Medveščak kod Vitjaza završava niz od osam gostovanja.

Doug Shedden u posljednjim utakmicama sezone neće moći računati na Patrika Bjorkstranda, koji je potpisao ugovor s finskim SaiPa do kraja sezone. Nakon toga će pregovarati o nastavku suradnje s Medveščakom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.