Novi trener Bilih poručio: “Od sada sam najveći navijač Hajduka”

Novi trener Bilih poručio: “Od sada sam najveći navijač Hajduka”

Novi trener Hajduka četiri je godine igračkog staža proveo u kadetima i juniorima Dinama.

Foto: Twitter

Novi trener Hajduka Željko Kopić u ponedjeljak je službeno predstavljen na konferenciji za novinare na kojoj je rečeno kako je ugovor s njim potpisan na razdoblje do ljeta 2018. godine s mogućnošću produljenja.

“Kopić je jedan od najperspeketivnijih hrvatskih trenera i uvjeren sam kako će se uklopiti u Hajduk i u ono što tražimo,” rekao je predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos.

Po Kosovim riječima, odluku da se Kopića dovede za trenera Hajduka donijeli su zajedno svi nadležni u tom klubu.

Kopić je istaknuo kako je preuzimanje Hajduka velika odgovornost te će on dati sve od sebe kako bi na ekipu prenio svoje zamisli.

“Želim vidjeti napadačku i agresivnu, ali i taktički discipliniranu igru Hajduka,” rekao je Kopić i dodao kako poznaje igrački kadar Hajduka te  da mu je sada važno da se oni adaptiraju na njegove zahtjeve.

“Važno je vratiti stabilnost momčadi Hajduka koja je zadnjim događanjima poljuljana,” poručio je Kopić.

Na novinarski upit hoće li mu predstavljati problem što je bio član juniorske momčadi Dinama i sada kao, kako je rekao novinar, “kao dinamovac” preuzima trenersku dužnost Hajduka, Kopić je potvrdio kako je bio četiri godine član juniora i kadeta Dinama te da s ponosom to nosi kao uspomenu, ali u tomu ne vidi hipoteku.

“Ja sam došao u dom Hajduka i Torcide i od sada sam najveći navijač i najveći vojnik Hajduka,” poručio je Kopić i naglasio da ga nitko “nije gurao” u Hajduk te da kontakt između njega i Hajduka postoji već nekoliko godina.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.