Novi trener na klupi Medveščaka

Novi trener na klupi Medveščaka

Promjena trenera u Brlogu.

Foto: Medvescak.com

Dosadašnji sportski direktor Zagrebačkog Medveščaka, Aaron Fox, postaje glavni trener Medvjeda. Poziciju preuzima od Douglasa Bradleya, koji i dalje ostaje u trenerskom timu. Trenerski tim je sastavljen od Cartera Bestona, Petra Škrablja i Marcela Rodmana, koji je proteklih dana završio karijeru hokejaša.

Novu sezonu u austrijskoj EBEL ligi najavio je novi trener momčadi: “Naš je cilj pobjeđivati i izboriti neko od prvih šest mjesta u prvom krugu. Sigurni smo da smo okupili odlične ljude. Imat ćemo dobru mješavinu veterana i mlađih igrača. Svi su gladni pobjeda. Pojačali smo se snažnijim igračima, koji istovremeno odlično kližu. Svakome ćemo biti težak protivnik. Želimo biti tim koji igra agresivno i brzo, a drugi nek se brane. Ključno će biti i to da naši vratari otpočetka budu dobri, tako da možemo u igru krenuti kako treba i diktirati naš stil. To je lako ako se utakmice počnu kako treba i ako se ne igra zatvoreno. Idemo u doigravanje, a nakon toga se nadam da ćemo naše rezultate podići na novu razinu i vidjeti što će se dogoditi”, započeo je.

Prije početka sezone ima dosta promjena u Zagrebačkoj momčadi, no obavljenim poslom zadovoljan je i Fox: “Sviđa mi se kako se tim sklapa. Bit će lijepo imati dobru jezgru povratnika. Uspjeli smo zadržati našeg najboljeg igrača Oldena, što je veliki korak u pravom smjeru za nas. Oduševljen sam i novim pojačanjima. Dodali smo dvojicu dvostranih veterana u obrani, Manaviana i Sauvea, a zatim i Hardya, koji jedva čeka dokazati da može biti solidan napadač u ovoj ligi. Mislim da i naprijed imamo nekoliko vrhunskih napadača, uz našeg kapetana koji se vraća, a planiramo dodati još dva vrhunska napadača veterana, uz nekoliko mlađih igrača kao što su Sylvestre i Armstrong, koji će se boriti za važniju ulogu. Sve to omogućit će nam start sa solidnim rosterom i dati nam prostora da se pojačamo gdje to bude potrebno”, zaključio je.

U povratničkoj sezoni u EBEL ligu Medveščak je uspio izboriti doigravanje, u kojem je poražen od strane Linza.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.