Novitet na jadranskom derbiju? Torcida i Armada navijaju zajedno

Novitet na jadranskom derbiju? Torcida i Armada navijaju zajedno

Dogodit će se to samo s jednim ciljem, kako bi Damir Mišković podržao Darija Šimića kao kandidata za predsjednika HNS-a.

Foto: NK Rijeka/Twitter

Još su 22 dana ostala do izborne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj ćemo saznati ime novog predsjednika koji će hrvatski nogomet povesti u novo četverogodišnje putovanje.

Kampanja je već uzela maha, a puno je bure, i negodovanja među Armadom, izazvao susret koji su u utorak imali predsjednik Rijeke Damir Mišković i Dinamov savjetnik Zdravko Mamić.

Iz riječke navijačke skupine također su za promjene u hrvatskom nogometu, odnosnu za opoziciju na čelu s Darijom Šimićem, a njihovo opredijeljenje u ovom slučaju je i Torcidin izbor.

Dvije navijačke skupine sresti će se na Rujevici u subotu kada je na rasporedu drugi ovosezonski jadranski derbi, a prema najavama dvije suprotstavljene navijačke skupine zajedno će navijati kako bi Miškovića uvjerili da svoj glas da Dariju Šimiću.

Otprije je poznato kako je Miškovićev kandidat bio Marijan Kustić koji se povukao iz utrke, a predsjednik Rijeke je značajan jer u njegovim rukama leže glasovi Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.