Novo pojačanje pod Tornjem! Igrao za Zvezdu i Široki

Novo pojačanje pod Tornjem! Igrao za Zvezdu i Široki

Igrač kojeg trener Subotić i te kako dobro poznaje stigao je Cibosima!

Foto: Twitter

Bivši igrač Huracanesa Del Atlantica iz Dominikanske Republike, Jahmar Young, danas je stigao u tabor Cibone. 30-godišnji igrač na poziciji beka dolazi iz Amerike, a novo se pojačanje Vukovima pridružuje već danas.

Amerikanac je promijenio dosta klubova u karijeri. Počeo je na New Mexico State Universitiju gdje je igrao od 2007. do 2010, da bi prvi  profesionalni ugovor potpisao sa Crvenom Zvezdom u kojoj se zadržao u sezoni 2010./2011. Nakon Srbije otišao je u Belgijski Spirou Charleoi gdje nema slavnu statistiku. Odigrao je naime tek tri utakmice lige.

Pristupio je tada Ventspilisu u Latviji u sezoni 2011/2012., pa Orleansu Loiretu sezonu kasnije,  kao i Novgorodu te Širokom iz BiH. Libanonsku je ligu isprobao kroz nekoliko klubova gdje ga je i trenirao aktualni trener Cibosa Subotić u Al Riyadu, ali se ubrzo premjestio Dominikansku Republiku. Iz nje je i prešao u Cibonu te ruke Slobodana Subotića.

“Surađivali smo prije dvije godine u Beirutu. Dobro ga poznajem, kao i on mene. Moram biti iskren, nije nam bio među prvim opcijama. Sve druge opcije koje smo mi imali ispale su iz igre što zbog ozlijeda ili financija. Odlučili smo se za igrača kojeg jako dobro poznajem. Može igrati na poziciji jedan i dva. Odličan je u obrani. Bilinovac ga dobro poznaje jer su igrali zajedno u Širokom, pa će sigurno biti pravo pojačanje”, izjavio je trener Vukova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.