NS Splitsko-dalmatinske županije ostao bez predsjednika

NS Splitsko-dalmatinske županije ostao bez predsjednika

Alozije Šupraha podnio je ostavku na mjesto predsjednika NS Splitsko-dalmatinske...

Foto: commons.wikimedia.org - Walter Mains

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha podnio je ostavku na predsjedničku funkciju, a odluka je objavljena na službenim stranicama.

Ostavka, koja će službena postati tek kad ju prihvati i i Skupština NS Splitsko-dalmatinske županije, trebala bi biti potvrđena kroz mjesec dana. “Podnosim ostakvu na mjesto predsjednika NS Splitsko-dalmatinske županije iz osobnih razloga, a uslijed neviđenog pritiska na mene i članove mije obitelji”, obrazložio je Šupraha.

Na sastanku Odbora dužnosti povjerenika za suđenje razriješen je Ante Kušeta, kojega će zamijeniti Jurica Blažević, dok je tajnikom Komisije nogometnih sudaca imenovan Vlado Oršulić.

Riječi je bilo i o štrajku, odnosno takozvanom ‘neformalnom bojkotu’ u koji su prošlog tjedna stupili nogometni suci u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Poručeno je tako sljedeće: “Pozivamo sve članove Saveza, a osobito članove sudačke organizacije, da poštuju postojeća tijela Saveza te da ničiji privatni interesi i animoziteti ne mogu biti iznad glavnog zadatka Saveza, a to je organizacija i provođenje nogometnih natjecanja.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.