O.I. Rio 2016: Danas na borilištima u Riju

O.I. Rio 2016: Danas na borilištima u Riju

Četvrtog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru  pratimo natjecanja u 23 sporta. U devet sportova dijelit će se medalje, a hrvatski će sportaši nastupiti u jedrenju, košarci, rukometu i veslanju.

Prvi nastupaju veslači i to uskoro,  Damir Martin od 13 sati i 3o minuta traži prolaz u četvrtfinalu samaca, a Martin i Valent Sinković u polufinalu dvojca na pariće od 15 sati i 20 minuta.

Jedriličar Luka Mratović nastavlja natjecanje na dasci, na redu su četvrti, peti i šesti plov. Pred Tončijem Stipanovićem i Tinom Mihelić su treći i četvrti plov u Laseru, odnosno Laser Radialu. S nastupom počinje i Ivan Kljaković Gašpić, na rasporedu su prva dva plova u Finnu od 18 sati i 05 minuta.

U kasnim noćnim terminima  naše rukometaše i košarkaše, čeka Argentina

Nakon poraza od Katara, rukometaši protiv Argentine idu po prvu pobjedu u Riju. Utakmica je na rasporedu  od  2 sata i 50 minuta, uz prijenos na HTV-u 2. S druge strane košarkaši nakon pobjede Španjolske, dočekuju  još jednog opasnog protivnika. Utakmica je na rasporedu od 3 sata i 30 minuta, uz prijenos na HTV-u 1.

rukomet_n

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.