O.I. Rio 2016: “Privlegirani ste jer se možete baviti onim u čemu uživate”

O.I. Rio 2016: “Privlegirani ste jer se možete baviti onim u čemu uživate”

Rekla je na dočeku Olimpijaca naša Janica Kostelić naglasivši: "Željela bih čestitati ne samo sportašima koji su osvojili medalje u Riju, nego i svima ostalima, svima koji su se kvalificirali na olimpijske igre."

Foto:HOO

“Vi ste junaci Hrvatske, svi smo ponosni na to što ste učinili. Želimo da vam to donese sreću u daljnjem bavljenju sportom i želimo vam nove izazove i uspjehe”, obratila se olimpijcima i predstavnica Hrvatskog olimpijskog odbora Morana Paliković Gruden.

Perkovic-Jedrenje-Docek19 []

Osvajačica zlatne olimpijske medalje u disku Sandra Perković je  čestitala svim osvajačima medalja u Rio de Janieru i svima koji su predstavljali Hrvatsku. “Pokazala sam koliko vrijedim, ali na malo dramatičniji način”, opisala je svoj put do zlatne medalje Perković. “Ali zaboravili ste svi koliko je teško boriti se za medalju. Nadam se da sam podignula Hrvatsku u nebesa”, kazala je dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje u disku.

Getty Images

Getty Images

Jedriličar Šime Fantela je istaknuo kako su on i Igor Marenić ponosni što su nosili boje Hrvatske i na ovom najvećem natjecanju na svijetu. Fantela se pritom zahvalio Janici Kostelić rekavši kako su njih dvojica prije početka regate sreli na Copacabani Janicu Kostelić i s njom razgovarali sat vremena o svemu.

“Puno si nam pomogla, hvala ti na tome”, rekao je Fantela, koji je s Marenićem osvojio zlatno odličje u klasi 470.

“Nama je ova regata kao i svaka druga, ali znamo što smo napravili, znamo da smo na vrhuncu i da smo napravili najviše što smo mogli”, zaključio je Fantela koji je pritom i zahvalio svima koji su im slali pozitivne poruke preko društvenih mreža.

Foto: Šime Fantela-Igor Marenić Facebook

Foto: Šime Fantela-Igor Marenić Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.