Obrvan odustao od ovrhe i spasio RK Medveščak!

Obrvan odustao od ovrhe i spasio RK Medveščak!

RK Medveščak spasio se izbacivanja iz 1. HNL te će dugovanje bivšem treneru Ivici Obrvanu riješiti u sljedećih pet godina...

Ivica Obrvan/Foto: rk-metalurg.mk

U posljednji je čas spriječeno ‘gašenje’ još jednog hrvatskog rukometnog kluba, nakon što je Hrvatski rukometni savez zbog financijskih dugovanja iz Premijer lige izbacio RK Split. Medveščak NFD spasio je bivši trener Ivica Obrvan, pristavši na dogovor o vraćanju duga te  im tako omogućivši deblokadu računa i nastavak natjecanja u Prvoj HRL.

Obrvan, koji trenutačno vodi francuski Chambery, od Medveščaka je potraživao 11 zaostalih plaća u razdoblju od 2006. do 2015. godine, a sudski je proces pokrenuo nakon što se s čelnicima nikako nije uspjevao dogovoriti o obročnim otplatama dugovanja.

Čitava je situacija bila nesigurna do posljednjeg trena, premda je Obrvan prije nekoliko dana istaknuo kako on “sigurno neće biti taj koji će ugasiti Medveščak”.

Javnosti se kratko obratio i čelnik medvjeda Ivica Knežević. “Zahvalni smo našem bivšem treneru Obrvanu, s kojim smo vraćanje duga na koncu dogovorili kroz sljedećih pet godina.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.