Očekivani obrat: Vujović ostaje na klupi Zagreba

Očekivani obrat: Vujović ostaje na klupi Zagreba

Uprava PPD Zagreba nije prihvatila ostavku Veselina Vujovića...

Veselin Vujović/Foto: Gettyimages

Trener Zagreba Veselin Vujović rano jutros podnio je ostavku na svoju trenersku funkciju poslije poraza od Bešiktaša u Ligi prvaka, no Uprava kluba nije ju prihvatila te je na zajedničkom sastanku odlučeno kako Vujović i dalje ostaje na Zagrebovoj klupi.

Predsjednik kluba Mladen Vedriš kazao je za RTL: “Poraz se nije smio dogoditi, ali klub stoji iza svoga trenera zbog svega što je do sada napravio. Vujo i dalje ima našu punu potporu.”

Oglasio se poslije toga i sam Vujović. “Osjećao sam se izdanim i ostavljenim od igrača. S pobjedom protiv Bešiktaša vratili bismo autoritet koji je Zagreb imao, ali odigrali smo jako loše i to jako boli”, rekao je.

“Ostajem trener Zagreba i nadam se da ćemo se još puno radovati. Kad razmislim, bilo je puno utakmica u kojima su igrači pokazali da vrijede, ali ovakve poraze i partije više neću tolerirati. Poraz nije poraz ako daš sve od sebe ili ako te sudac pokrade, ali je poraz ako izađeš na parket s ovakvim pristupom. Nadam se da ću dobiti tri pojačanja za nastavak sezone”, zaključio je.

Spomenimo kako Vujović, od početka sljedeće godine, preuzima i vođenje rukometne selekcije Slovenije…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.