Od ponedjeljka u prodaji vaučeri za utakmicu protiv Bugarske u Sofiji

Od ponedjeljka u prodaji vaučeri za utakmicu protiv Bugarske u Sofiji

Svi navijači koji nisu u sektoru namijenjenom hrvatskim navijačima biti će bez naknade za ulaznicu udaljeni sa stadiona

Hrvatski navijači/Getty Images

Od ponedjeljka 22. rujna na stranicama HNS-a (www.hns-cff.hr) bit će otvorena poveznica za kupnju vaučera za utakmicu Bugarska – Hrvatska u Sofiji.  Utakmica Bugarska – Hrvatska na rasporedu je  10. listopada od 20:45 sati. Ulaznice za hrvatski sektor neće se moći kupiti na blagajnama u Sofiji, te je kupnja vouchera jedini način za pristup našem sektoru.

Bugarski nogometni savez i bugarska policija sukladno članku 15. Uefinog pravilnika za zaštitu i sigurnost upozorava da će svaki navijač hrvatske nogometne reprezentacije koji nije u sektoru namijenjenom hrvatskim navijačima biti bez naknade za ulaznicu udaljen sa stadiona.

Ujedno, bugarska policija upozorava da će hrvatski navijači moći prići stadionu Vasil Levski na dan utakmice samo uz posjedovanje osobnih dokumenata i vaučera kao dokaza o kupnji ulaznice.


POČETAK PRODAJE:
22. rujna 2014.

CIJENA ULAZNICE:
120,00 kn

INTERNET PREDBILJEŽBE:
Jedan kupac može kupiti najviše deset (10) ulaznica, te za sebe i za sve ostale osobe unosi tražene osobne podatke (ime i prezime, broj putovnice, datum rođenja i adresa kupca) na Internet stranicama za kupnju ulaznica.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta je:
22. rujna – 8. listopada

Kupac vaučera/ulaznica može biti isključivo državljanin/ka Republike Hrvatske, dok ostale osobe za koje kupac kupuje ulaznice ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Kupnja ulaznica organizirana je sustavom vaučera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice dobiti posebni vaučer na kojem će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice vlasnika vouchera, a za originalne ulaznice besplatno će moći razmijeniti u Sofiji na ulazu broj 24 nacionalnog stadiona Vasil Levski koji se nalazi neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima. Razmjena će se moći obaviti od dva sata prije utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi vaučer uz predočenje putovnice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.

Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.