Odaberite ime maskote Europskog prvenstva u rukometu i osvojite nagradu!

Odaberite ime maskote Europskog prvenstva u rukometu i osvojite nagradu!

Ako se želite li se i vi uključiti u potragu za imenom, možete to učiniti na Facebook stranici HRS-a ili poslati Vaš prijedlog na mascot@handballfederaton.hu.

Hrvatski rukometni savez objavio je natječaj pozvavši sve ljubitelje rukometa da sudjeluju u odabiru imena za maskotu EP-a.

Simpatična Lija, maskota Europskog rukometnog prvenstva za rukometašice, kojem će u prosincu ove godine domaćini biti Hrvatska i Mađarska ima sve što treba imati – dres, tenisice i znojnike u bojama zemalja domaćina Eura, no nedostaje joj još jedna stvar – ime.

Ako se želite li se i vi uključiti u potragu za imenom, možete to učiniti na Facebook stranici HRS-a ili poslati Vaš prijedlog na mascot@handballfederaton.hu.

Molimo Vas da uz prijedlog obavezno uključite i Vaše ime i prezime, adresu, e-mail adresu i telefonski broj zbog kontakta.
Imajte samo na umu da ime treba biti internacionalno, odnosno englesko.

Organizatori su pripremili vrijedne nagrade – ulaznice za utakmice Europskog prvenstva za žene i vrijedne poklon pakete.
Prijedloge s imenom za maskotu možete slati sve do 10. srpnja, a najbolje ime za maskotu kao i autor imena bit će objavljeno 19. srpnja.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.