Odbili dovesti Neymara za svega deset milijuna eura jer nije izgledao bolji od ostalih!?

Odbili dovesti Neymara za svega deset milijuna eura jer nije izgledao bolji od ostalih!?

Veliki propust ruskog kluba.

Foto: Goal.com

Ruski Lokomotiv iz Moskve prije točno deset godina propustio je dovesti Brazilca Neymara i to samo za deset milijuna eura. Klub je zapazio Brazilca tijekom turnira mladih igrača na Kupu Mediterana, a napadač im je bio ponuđen za deset milijuna eura. Ipak, nakon kraćeg razmišljanja uprava je odlučila ne riskirati toliki novac za tinejdžera.

“Razmišljali smo vrijedi li kupiti Neymara. Željeli smo ga kupiti i naši skauti su ga gledali. No, imali smo prilično velike sumnje. Kao prvo, bio je premlad. Kao drugo, nismo mogli znati hoće li se prilagoditi u Rusiji. I kao treće, koštao bi nas deset milijuna eura, a dati toliko novca za klinca s drugog kontinenta je malo previše… Tako da smo odbili priliku“, izjavio je predsjednik kluba Nikolai Naumov za Sport-Express.

“Tada smo igrali finale i izgubili u njemu, a nisam primjetio da je Neymar bio nešto posebno bolji od ostalih igrača. Alan Gatagov izgledao je jednako dobar kao i on pa smo odlučili osloniti se na njega“, dodao je.

Inače, spomenuti Gatagov nikad nije ispunio puni potencijal, a bez kluba je od veljače 2017. godine kada je raskinuo s estonskom Levadijom iz Tallinna…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.