Odbojka: Hrvatske juniorke u Švicarskoj od petka do subote traže plasman na EP

Odbojka: Hrvatske juniorke u Švicarskoj od petka do subote traže plasman na EP

Da bi ostvarile plasman na europsku smotru hrvatske odbojkašice moraju osvojiti prvo mjesto ili biti najbolja drugoplasirana reprezentacija

Hrvatska ženska juniorska odbojkaška reprezentacija/www.cev.lu

Hrvatska juniorska odbojkaška reprezentacija u Mariboru se sa senioskom izabranom vrstom priprema za nadolazeće kvalifikacije na Europsko prvenstvo. Naime, izabranice Gorana Jovanovića na prvom su turniru osvojile drugo mjesto i tako izborile dodatne kvalifikacije koje će se održati u švicarskom gradu Thonexu od 11. do 13. srpnja i to u konkurenciji Švicarske, Grčke i Nizozemske. Da bi ostvarile plasman na europsku smotru hrvatske odbojkašice moraju osvojiti prvo mjesto ili biti najbolja drugoplasirana reprezentacija iz dviju skupina trećeg izlučnog kruga.

Hrvatska će turnir otvoriti protiv protiv Grčke (11. srpnja, 16:30), a slijede dvoboji s Nizozemskom (12. srpnja, 15) i domaćinom Švicarskom (13. srpnja, 18).

Na širem popisu za ove kvalifikacije su: Dea Rupčić, Rene Šain, Ivana Čolak, Lena Burilo, Vedrana Jakšetić, Antonela Jularić, Antonija Volmut, Luana Božić, Natania Levak, Dinka Kulić, Marijeta Runjić, Barbara Fabulić, Ema Kolarić i Dora Lulić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.