Superkup

Odbojka: Kaštelanke osvojile četvrti trofej za redom

Odbojka: Kaštelanke osvojile četvrti trofej za redom

foto: http://hos-cvf.hr/

Odbojkašice OK Marina Kaštela pobjednice su Superkupa nakon što su svladale ŽOK Osijek s 3:0 u setovima. Ovo im je drugi osvojeni Superkup zaredom.

Kaštelanke su odlično otvorile susret, napale igračice Osijeka servisom, bile učinkovite u napadu i za manje od petnaest minuta na semaforu je bilo 25:12.

Igračice Osijeka su puno bolje krenule u drugi set, imale vodstvo na početku seta 7:5. Vodila se izjednačena borba do polovice drugog seta 13:11 za domaće igračice. Osječanke pokušavaju uhvatiti priključak, ali Kaštelanke dobrom igrom u obrani i napadu dobivaju i drugi set 25:19.

Na početku trećeg seta igračice Marine Kaštela jako puno griješe i Osijek vrlo brzo ima prednost od 9:4. Tada odgovornost u napadu preuzima Klara Jureta i s nekoliko odličnih napada Kaštelanke sustižu Osijek 11:11. Kod rezultata 18:16 za Kaštelanke ozlijedila se Karla Šimunec, libero Osijeka.
Kaštelanke pojačavaju servis, osvajaju nekoliko poena za redom i osvajaju drugi Superkup za redom.

Pehare ekipama podijelio je sportski direktor Hrvatskog odbojkaškog saveza Dejan Laninović.

OK MARINA KAŠTELA – ŽOK OSIJEK 3:0 ( 25:12, 25:19, 25:18 )

Sastav OK MARINA KAŠTELA: Botić, Subašić, Božičevći, Dežulović, Barić, Teklić, Uljević, Grizelj, Vukić, Jureta, Ćopić, Zdilar, Parčina, Karadža

Sastav ŽOK OSIJEK: Grubeša, Grahovac, Bilić, Babić, Krivić, Sučić, Šimunec, Zirn, Miličević, Gadžić, Štebih

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.