Drugi poraz odbojkašica na Grand Prixu

Drugi poraz odbojkašica na Grand Prixu

Hrvatska vs Češka: 0:3 (17:25, 19:25, 19:25).

Foto: facebook.com/odbojkaskareprezentacija

Hrvatske odbojkašice poražene su i u drugom kolu skupine J FIVB World Grand Prixa koji se od petka do nedjelje održava u porečkoj dvorani Žatiki.

Nakon uvodnog poraza od Argentine, u drugom su kolu bolje od nekompletnih Hrvatica bile Čehinje s 3:0 u setovima. Najveći problem hrvatske igre bio je prijem protivničkog servisa koji je za sobom donio još niz drugih problema.

Pred oko 600 gledatelja, Češka je za samo 85 minuta privela susret kraju, a osim početka trećeg seta ništa nije išlo od ruke hrvatskim odbojkašicama kojima je ovo bilo prvo natjecanje u bitno izmijenjenom sastavu.

Izbornik Angelo Vercesi pokušao je sa sve tri tehničarke no niti jedna kombinacija nije donijela recept za sjajne Čehinje koje su u Poreč došle u najjačem sastavu: “Mogao bi sada pričati o našem prijemu i ostalim elementima igre, ali problema je bilo previše za kratku analizu”, zaključio je izbornik.

U nedjelju Hrvatska od 20 sati igra protiv favorita skupine, reprezentacije Nizozemske, dok će od 17 sati svoj dvoboj odigrati Argentina i Češka. U ponedjeljak reprezentacija putuje u bugarski grad Samokov na drugu postaju FIVB World Grand Prixa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.