Odbojkašice startaju na Grand Prixu: “Želimo na Final Four”

Odbojkašice startaju na Grand Prixu: “Želimo na Final Four”

Bliži se porečki Grand Prix...

Hrvatske odbojkašice/Getty Images

Najbolje hrvatske odbojkašice – ili ono što je od njih ostalo nakon pošasti otkaza i ozljeda u posljednjih nekoliko tjedana – pripremaju se za Grand Prix u Poreču nakon što su okončale prve Europske igre u Bakuu.

Na čelu s izbornikom Angelom Vercesijem odmah su po povratku iz dalekog Azerbajdžana krenule put Vrsara i Poreča, a natjecanje će otpočeti u petak 3. srpnja (finalni je dan nedjelja).

U porečkoj Žatiki protivnici će im biti Argentina, Češka i Nizozemska, a ovoga puta Hrvatice imaju poprilično visoke ambicije. “Prošle smo godine završili na pobjedničkom postolju pa, u tom smislu, ni sada ne želimo razočarati. Konkurencija je još jača, ali naš je cilj i ambicija ponovno izboriti plasman na Final Four u Poljskoj”, prokomentirao je Vercesi.

“Na Europskim igrama smo imale dosta zdravstvenih problema, ali u Poreč dolazimo oporavljene i kadrovski osvježene. Vjerujem da ćemo se na Grand Prixu pokazati u najboljem svjetlu jer kroz ovo natjecanje moramo ne samo postići dobar plasman, već i izbrusiti formu za vrhunac sezone – Europsko prvenstvo u Belgiji i Nizozemskoj”, kazala je pak kapetanica Senna Ušić.

Hrvatska sve utakmice igra u Žatiki s početkom u 20.00 sati, a Hrvatski odbojkaši savez osigurao je i izravne televizijske prijenose na SPTV.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.