Odigran remi u dvoboju juniorskih momčadi Sevilla FC vs.GNK Dinamo

Odigran remi u dvoboju juniorskih momčadi Sevilla FC vs.GNK Dinamo

Uvertira u večerašnju utakmicu Seville i Dinama u četvrtom kolu Lige prvaka bio je dvoboj juniorskih momčadi.

Prije dva tjedna mladi Španjolci su u Zagrebu slavili s 4:2, a danas je odigran remi 1:1. Španjolci su poveli autogolom Vinka Solde  već u petoj minuti susreta. Zaredale su potom nove prilike Seville i to ona u  u 21. minuti Pereza i u 39. minuti Poze.  Prvotnu  je obranio sjajan Horkaš, a druga prilika srećom pogođen okvir gola. Isti scenarij dogodio se ponovno u 45. minuti, a autor ponovno Pozo.

U nastavku prva prijetnja opet dolazi od domaćina u 50. minuti, no odlični Horkaš brani Gonzalezu, a onda i odbijanac Colmenera.  Za mlade Modre  Ivan Božić pogađa u 58. minuti, iskoristivši veliku pogrešku obrane Seville i vratara Soriana, koji je nepotrebno izašao s gol linije. Božiću je ovo bio već peti gol u juniorskoj Ligi prvaka, jedini je zasad strijelac u redovima modrih u elitnom natjecanju.

 U 67. minuti šansu za potpuni preokret Zagrepčana imao je i Abaz, ali iz blizine puca pored gola.

U završnici , Dinamo je ostao s čak dvojicom manje na terenu – prvo je u 82. minuti Sosa dobio drugi žuti karton, a minutu kasnije i Božić. Dodijeljene su šest minuta sudačke nadoknade, no rezultat se nije mijenjao.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.