Odigrane utakmice šestog kola vaterpolske Regionalne lige

Odigrane utakmice šestog kola vaterpolske Regionalne lige

Današnjeg dana dovršeno je šesto kolo Regionalne vaterpolske lige. Prva utakmica igrala se između Mladosti i Jadran Carine, dok su drugu igrali Jug i Mornar.

Mladost je izgubila protiv Jadran Carine sa rezultatom 11:7 (2:1, 4:0, 3:2, 2:4). Mladost je gostovala u Herceg novom protiv drugo plasirane momčadi na ljestvici, domaći su opravdali mjesto na tablici sa uvjerljivom pobjedom protiv Zagrebačke Mladosti. Zahvaljujući odlično odigranoj drugoj četvrtini Jadran dolazi u visoko vodstvo koje vaterpolisti Mladosti ne uspijevaju dostići.

Najbolji iz redova Jadrana bili su Aleksa Ukropina, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Danill Markulov i Đure Radović sa po dva gola te Željko Kovačić sa jednim golom, dok kod Mladosti prednjače Ivan Zović i Andrija Bašić sa dva gola te Luka Bukić, Andrija Vlahović i Fran Paškvalina sa jednim golom.

Drugi susret Regionalne vaterpolo lige igrao se između Juga i Mornara gdje se vaterpolisti Mornara gostovali u Dubrovniku. Vaterpolisti Juga ulaze u susret kao prvoplasirani na ljestvici. Utakmicom u potpunosti dominira Jug, što je očito i iz visokog rezultata 21:5 (4:1, 5:0, 7:4, 5:0).

Mornar nije imao nikakvih rješenja za Jug, kojemu čak dvije četvrtine ne uspijevaju zabiti gol. Iz redova Juga najbolji učinak su imali Loren Fatović sa pet golova te Jacob Merčep i Filipe Perrone sa tri gola. Dok iz redova Mornara prednjače Toma Rodin sa dva gola te Marino Čagalj, Ivan Živković i Antonio Buha sa po jednim golom.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.