Odlazi li Realov trojac BBC u prošlost?

Odlazi li Realov trojac BBC u prošlost?

Dolaskom novog trenera Rafaela Beniteza vjerojatno će se promijeniti i sustav igre.

Ronaldo, Bale i Benzema/Foto: Gettyimages

Ubojiti Realov trojac Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo mogao bi otići u povijest dolaskom novog trenera kraljevskog kluba Rafaela Beniteza i promjenom sustava igre.

Naime, Real je pod Carlom Ancelottijem prakticirao formaciju 4-3-3 u kojoj je upravo napadački trio dolazio do izražaja, no po svemu sudeći Benitez će ostati dosljedan svojoj formaciji 4-2-3-1 koju je implementirao u svaku momčad koju je vodio.

U prijevodu bi to značilo kako bi Cristiano Ronaldo zauzeo poziciju u vršku napada kako bi ga se još više rasterilo bespotrebnog napora, dok bi Gareth Bale preselio na lijevo krilo, a društvo bi mu iza Ronalda vjerojatno pravili Isco i James Rodriguez ili neko moguće ovoljetno pojačanje (Sterling).

Već su krenula nagađanja kako bi zbog taktičkih rošada nezadovoljan mogao ispasti Karim Benzema čiji se menadžer prema navodima stranih medija već sastao s predstavnicima Manchester Uniteda. Ipak, Benzema je u više navrata izjavio kako bi karijeru volio završiti u Realu, stoga treba pričekati na konačno rješenje ove situacije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.