Odlični rezultati mladih skijaša s na Otvorenom prvenstvu Grada Zagreba

Odlični rezultati mladih skijaša s na Otvorenom prvenstvu Grada Zagreba

Unatoč lošim vremenskim uvjetima, održano je večernje natjecanje Otvorenog prvenstva Grada Zagreba 2016. u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom. 

Najbolje rezultate postigao je mladi perspektivni skijaš Lovro Dokić u stojećoj konkurenciji.
“S obzirom na to kakve smo uvjete imali, organizacija je kao i uvijek bila na vrhunskoj razini. Bila mi je čast što sam uspio odvoziti najbolje ukupno vrijeme od svih sudionika. Među natjecateljima je bilo i skijaša koji su nastupili u Sochiju, svi napreduju iz treninga u trening te je konkurencija sve jača zahvaljujući odličnom radu naših trenera”, izjavio je Lovro.

Kod djevojaka odličan rezultat je ostvarila mlada skijašica Eva Goluža koja je ujedno sa petnaest godina najmlađa skijašica u povijesti koja je ušla u paraolimpijski program HPO-a.
“Zadovoljna sam svojim nastupom , pa tako i rezultatom. Uvijek može biti bolje pa tako i ostvareno prvo mjesto ne znači da nema prostora za napredak. Zahvalila bih se svojim trenerima Luki Debeljaku i Luki Dobriniću, a ponajviše svom vodiču i kondicijskom treneru Ani Žigman. Bez njihove pomoći i podrške obitelji i prijatelja iz reprezentacije ostvareni uspjeh i rezultati bili bi znatno manji”, rekla je Eva.

Naš proslavljeni paraolimpijac Dino Sokolović, koji je osvojio treće mjesto u slalomskom poretku Svjetskog kupa prisustvovao je natjecanju, no  nije nastupio.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.