Odluka pada sljedeći tjedan: “Kek jako dobro kotira u javnosti”

Odluka pada sljedeći tjedan: “Kek jako dobro kotira u javnosti”

Matjaž Kek i preostali kandidati za izborničko mjesto sljedeći će tjedan obaviti novu rundu razgovora.

foto: nk-rijeka.hr

Prošlog tjedna zakotrljala se priča o Matjažu Keku kao novom izborniku slovenske nogometne reprezentacije, a kada je sam trener Rijeke potvrdio kako bi poziv iz domovine teško mogao odbiti priča je dobila novi obris.

Predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović potvrdio je kako u predstojećem tjednu ima razgovore s tri kandidata, Robertom Prosinečkim, Tomažom Kavčičem i spomenutim Kekom. Slovenski sportski novinar Robert Balantič smatra kako upravo trener Rijeke najbolje kotira u javnosti.

“Kek jako dobro kotira u javnosti. Zbog tih relacija Ljubljana – Maribor, koje su slične onima Zagreba i Splita, uvijek postoje neke tenzije, ali Kek bi odgovarao jednima i drugima i osobno mislim da bi bio pravo rješenje za atmosferu u reprezentaciji i oko nje”, kazao je Balantič koji otkriva zašto tamošnji savez ne žuri s odlukom.

“Savez ne žuri jer u studenom nema prijateljske utakmice, u ovoj godini nema reprezentativne akcije tako da si je predsjednik saveza Radenko Mijatović uzeo vremena. Potvrdio je da je razgovarao sa svom trojicom, a istaknuo je da će sa sva tri kandidata i idući tjedan odraditi rundu razgovora”, zaključio je Balantič.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.