Održan 9. Zagreb Open u sjedećoj odbojci: Sinovi Bosne najbolji, Hrvatska treća

Održan 9. Zagreb Open u sjedećoj odbojci: Sinovi Bosne najbolji, Hrvatska treća

Momčad iz Lukavca u finalu je pobijedila reprezentaciju Njemačke s 2:1. Treće mjesto osvojili su reprezentativci Hrvatske pobjedom nad IOK Zagreb 2:0

Zagreb Open

U zagrebačkoj dvorani Vinko Bek slavljem ekipe Sinovi Bosne iz Lukavca okončan je 9. Zagreb Open u sjedećoj odbojci. Momčad iz Lukavca u finalu je pobijedila reprezentaciju Njemačke s 2:1. Treće mjesto osvojili su reprezentativci Hrvatske pobjedom nad IOK Zagreb 2:0. Peto mjesto zauzeli su odbojkaši Knina, dok su posljednji bili odbojkaši Marsonije iz Slavonskog Broda.

Ovim natjecanjem započelo je obilježavanje Dana hrvatskih branitelja grada Zagreba, a ujedno je Hrvatska reprezentacija započela ciklus priprema za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj. U naredna tri dana intezivno će se pripremati zajedno s reprezentativcima Njemačke s kojima će u utorak u 16 sati u Domu odbojke Bojan Stranić održati još jednu službenu utakmicu, a potom odlaze na turnir u Sarajevo.

– Skupina u kojoj ćemo nastupiti u poljskom Elblagu od 11.do 22. lipnja na Svjetskom prvenstvu u sjedećoj odbojci nimalo nije laka. U našoj grupi natječu se neprikosnoveni reprezentativci Bosne I Hercegovine, domačini slijedečih paraolimpijskih igara Brazil te Kazahstan. No, vjerujem da bi dobrim nastupima protiv Brazila I Kazahstana te povoljnim križanjem u četvrtfinalu mogli obradovati hrvatske ljubitelje ovog predivnog paraolimpijskog sporta, izjavio je izbornik reprezentacije Željko Juršić..

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.