Održan Velikogorički kup u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

Održan Velikogorički kup u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

U Velikoj Gorici na 6. Velikogoričkom kupu nastupili su stolnotenisači i stolnotenisačice s invaliditetom...

Vrijedilo je ovog vikenda biti u Velikoj Gorici i biti dijelom 6. kupa u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. Natjecanje se održalo u sportskoj dvorani Strukovne škole Velika Gorica, a organizator je bio stolnoteniski klub osoba s invaliditetom Uspon, uz podršku sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije.

Sudjelovali su stolnotenisači i stolnotenisačice podijeljeni u tri kategorije: stojeći (6-10), kolica (1-5) i kategorija 11. Natjecalo se više od 40 igrač(ic)a, a najviše ih je došlo iz najtrofejnijeg kluba STKOI URIHO.

“Nastupili smo s 24 igrača i osvojili jedno zlato i četiri bronce. Zlatni je bio Martin Pendel, a brončani su bili Danijel Šetrajčić, Dino Mikrut, Tomislav Blažević i Goran Veljković. Velikogorički kup nam je bio predzadnji turnir pred Državno prvenstvo u Varaždinu. Tamo ćemo doći spremni obraniti prvo mjesto. Kao trenerica prezadovoljna sam ostvarenim rezultatima svojih igrača, a također sam zadovoljna zalaganjem i ponašanjem svoje ekipe”, kazala je predsjednica STKOI URIHO Jadranka Blagus.

Dva zlata otišla su u Samobor, a dobre igre prikazala je Jelena Šišić koja je bila zlatna u konkurenciji kolica, dok je kod domaćina najbolji rezultat postigao Marko Vračan u stojećoj disciplini.

Trenutno u Usponu trenira deset stolnotenisača, a svojom se kvalitetom posebno ističu Mirjana Lučić i Marko Vračan.

“Kao predsjednik kluba zahvalio bih se svim natjecateljima koji su došli na naš tradicionalni 6. Velikogorički kup u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom kojeg je organizirao STKOI Uspon i Sportski savez osoba s invaliditetom Zagrebačke županije. Čestitam Milivoju Sentaju, Jeleni Šišić i Martinu Pendalu na pobjedama u svojim kategorijama. Ovaj turnir zapravo je bio priprema za nadolazeće Državno prvenstvo u Varaždinu koje je na rasporedu za mjesec dana”, rekao je predsjednik STKOI Uspona Marko Vračan.

Usponaši vas pozivaju da posjetite i njihovu Facebook stranicu,na kojoj možete pratiti aktivnosti kluba.

Ukupni poredak:

Stojeći
1. Milivoj Santaj
2. Marko Vračan
3.-4. Tomislav Blažević i Goran Veljković
Kolica
1. Jelena Šišić
2. Vladimir Ivezić
3.-4. Damir Vuković i Filip Marić
Kategorija 11
1. Martin Pendel
2. Valentino Đurđević
3.-4. Danijel Setrajčić i Dino Mikrut

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.