Održana biciklistička utrka “Stipe Čambera” slavio Goran Cerović

Održana biciklistička utrka “Stipe Čambera” slavio Goran Cerović

U vidu organizacije Biciklističkog kluba Metković u sklopu IX. kola Rekreativne XC lige u Dalmaciji prošli vikend je održana utrka pod nazivom XCM Stipe Čamber.  Prisustvovalo je 116 natjecatelja iz cijele Dalmacije, BiH i Crne Gore.

Start utrke bio je u 12:00 sati. Stazu dugu 27 km i ukupnog uspona oko 800 metara najbrže je prošao Goran Cerović iz BK Pljevlja (Crna Gora) u vremenu 1:12:02 što je ujedno i novi rekord staze. Maja Ljuba Ena (BK Faust Vrančić) pobjedinca je u kategoriji žena, druga je Tanja Barišić (BBK Orlov krug) dok je treća perspektivna mlada Karmen Škiljić (BBK Pakoštane).

U kategoriji U20 slavio je Josip Toljan (BBK Orlov krug), drugoplasirani je Mate Miletić (BK Aks), a treće mjesto zauzeo je Ivan Deronja (BK Livno). Pobjednik kategorije 20-30, ujedno i najbrži na utrci je aktualni prvak Crne Gore Goran Cerović (BK Pljevlja), drugi je Roko Pavlinušić (BK Vlaji Sinj) dok je treće mjesto zauzeo njegov klupski kolega Ivan BrčićMarin Pejdo (BK Zadar) pobjednik je kategorije 30-40, Dženis Čanjevac (BBK Orlov krug) zauzeo je drugu poziciju, dok je Ivica Cvitković (BK Vlaji Sinj) trećeplasirani. ​Pobjednik u kategoriji 40+ je Joško Fržop (BBK Orlov krug), drugi je Dragan Jelinčić (BK Vlaji Sinj), dok je treće mjesto zauzeo Dario Čondrić (BK Konavle). U neslužbenoj kategoriji 50+, slavio je Ante Saratlija (BBK Orlov krug), drugi je domaći favorit Luka Volarević (BK Metković) dok je treći Saša Nikić (BK Faros).

Sljedeća utrka je na rasporedu sutra 6.3. s početkom u 12 h. Više informacija pogledajte na stranicama Biciklističkog kluba “Metković”.

mtb goran cerovic_n []

Foto: Biciklistički klub Metković/Facebook/ Goran Cerović pobjednik utrke

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.