Održana druga memorijalna rukavica “ZDRAVKO ŽUGELJ – PIKO”

Održana druga memorijalna rukavica “ZDRAVKO ŽUGELJ – PIKO”

foto: BK Predator

U subotu 10. lipnja  u dvorani boksačkog kluba PREDATOR iz Rijeke, u omladinskom naselju Lovorka Kukanić održana je druga po redu  humanitarna memorijalna rukavica ZDRAVKO ŽUGELJ -PIKO, na kojoj je sudjelovalo 28 klubova iz cijele Hrvatske te gosti iz Slovenije.

Prijavljeno je bilo više od 80 boksača i boksačica,  no prema riječima organizatora upareno ih je svega 50 pa je zato i održano vrlo kvalitetnih 25 mečeva boraca mlađih dobnih skupina.

Ovom sportskom događaju prisustvovali su i supruga Božena te sin Petar, prerano preminulog boksača i HR reprezentativca kao i čelnici hrvatskog boksačkog saveza predsjednik gosp. Bono Bošnjak i glavni tajnik gosp Marko Marović.

U odličnim mečevima koji su ujedno nekima bili i izborni mečevi za ulazak u kadetsku i juniorsku reprezentaciju osim selektora tih reprezentacija, u boksu je uživalo više od 150 gledaoca pa je  dvorana postala pretijesna da primi sve uzvanike.

Nakraju su  proglašeni i najbolji te su im uručeni pokali i simbolični pokloni koje su osigurali Bio-sport Farmacija i Budo sport oprema.

Najmlađi pobjednik : TEO RISTIĆ (bk Predator Rijeka)
Najborbeniji par : FRANKO TONSA (bk Predator-Rijeka) – PETAR KREŠIMIR KNEŽEVIĆ (bk Rebel-Zadar)
Najbolji tehničar : LUKA ŠUNJERGA (bk Nokaut – Zagreb)
Najbolji boksač : DARIO PETRIĆ (bk Zadar)
Najbolja boksačica : SARA POHARC (bk Legionar-Slovenija)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.