Održana je i 4. etapa Tour de Taiwana

Održana je i 4. etapa Tour de Taiwana

Odvožena je 4. etapa Tour de Taiwana u kojoj je pobjedu odnio Kolumbijac Edwin Avilla. Pobjednik iz prošle etape, Daniel Summerhill, nije briljirao.

foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Tour_de_Taiwan

Danas je održana 4. etapa Tour de Taiwana, nakon jučerašnje predstave u kojoj je pobjedu odnio Daniel Summerhill, on kao i njegov tim danas nisu briljirali, ali zato su se u stilu vratili pobjednici s prve etape Team Illuminate i njihov kolumbijski prvak Edwin Avilla.

Fotografija Team Illuminate.

Foto: Team Illuminate facebok

Naime, današnju brdsku etapu u svom stilu osvojio je briljantni i fantastični Kolumbijac Edwin Avilla. Etapu dugu 167 km prešao je za 4:17:10  što daje prosjek utrke od 39km/h. Za njim su u cilj ušli Španjolac Benjamin Prades iz ekipe UKYO, vodeći u prolazu brdskim ciljevima kao i u ukupnome poretku, dok je treći bio Talijan Alan Marangoni koji vozi za talijansko-japansku ekipu Nippo-Vippo Fantini.

Foto: Tour de Taiwan službena stranica

Zanimljivo je da Avilla kasni svega 14 sekundi za Pradesom te će nam biti interesantno vidjeti tko će odnijeti ukupnu pobjedu na Touru. Po plasmanu prolaska kroz ciljeve gdje se ostvaruju bodovi Avilla je vodeći sa 45 bodova, dok je drugi Marco Zanotti iz Monkey Towna sa 32 boda.

Foto: Tour de Taiwan official website

Vodeća ekipa i dalje je belgijska Cibel-Cebon.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.