Održano 5. međunarodno Otvoreno prvenstvo Vukovara u dizanju utega

Održano 5. međunarodno Otvoreno prvenstvo Vukovara u dizanju utega

Dizači utega iz Vukovara za čak 70 bodova prednosti osvojili su naslov ekipnog pobjednika.

U subotu, 10.ožujka, održano je peto međunarodno „Otvoreno Prvenstvo Vukovara“ u dizanju utega.

Sportska Dvorana u gradskoj četvrti Borovo naselje bila je poprište borbi natjecatelja mlađih uzrasta (U15, U17 i U20) iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Novi državni rekorderi su Željka Miljković sa 8 rekorda, Nikola Todorović sa 6 rekorda, te Ana Crnjac sa 3 rekorda (KDU „Vukovar“) i Valentino Kukuljan iz KDU „Rječina“ iz Dražica sa 5 rekorda.

Pehari su pripali Chiari Reljac i Noi Hlača iz KDU „Rječina“ kao najmlađim natjecateljima, Željki Miljković i Valentinu Kukuljanu kao najboljima uzrasta U15. Hermana Dermiček (KDU „Vukovar“) i Vicenzo Žagar (KDU „Rječina“) bili su  najbolji u kategoriji uzrasta U17, a u kategoriji U20 najbolji su bili Erika Csipkes i Gerge Kerekeš (Budimpešta). Najbolji iz redova KDU “Vukovar“ bili su Lucija Gračanin i Zdenko Prokop.

U ekipnoj konkurenciji pobjednik je KDU „Vukovar“ sa osvojenih 1642 boda, druga je ekipa „Sorkosar“ iz Budimpešte sa osvojenih 1572  boda, a treća je KDU „Rječina“ sa osvojenih 1455 bodova, dok je četvrta ekipa KDT „Bosna“ iz Sarajeva sa osvojenih 693 boda.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.