Održano 5. međunarodno Otvoreno prvenstvo Vukovara u dizanju utega

Održano 5. međunarodno Otvoreno prvenstvo Vukovara u dizanju utega

Dizači utega iz Vukovara za čak 70 bodova prednosti osvojili su naslov ekipnog pobjednika.

U subotu, 10.ožujka, održano je peto međunarodno „Otvoreno Prvenstvo Vukovara“ u dizanju utega.

Sportska Dvorana u gradskoj četvrti Borovo naselje bila je poprište borbi natjecatelja mlađih uzrasta (U15, U17 i U20) iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Novi državni rekorderi su Željka Miljković sa 8 rekorda, Nikola Todorović sa 6 rekorda, te Ana Crnjac sa 3 rekorda (KDU „Vukovar“) i Valentino Kukuljan iz KDU „Rječina“ iz Dražica sa 5 rekorda.

Pehari su pripali Chiari Reljac i Noi Hlača iz KDU „Rječina“ kao najmlađim natjecateljima, Željki Miljković i Valentinu Kukuljanu kao najboljima uzrasta U15. Hermana Dermiček (KDU „Vukovar“) i Vicenzo Žagar (KDU „Rječina“) bili su  najbolji u kategoriji uzrasta U17, a u kategoriji U20 najbolji su bili Erika Csipkes i Gerge Kerekeš (Budimpešta). Najbolji iz redova KDU “Vukovar“ bili su Lucija Gračanin i Zdenko Prokop.

U ekipnoj konkurenciji pobjednik je KDU „Vukovar“ sa osvojenih 1642 boda, druga je ekipa „Sorkosar“ iz Budimpešte sa osvojenih 1572  boda, a treća je KDU „Rječina“ sa osvojenih 1455 bodova, dok je četvrta ekipa KDT „Bosna“ iz Sarajeva sa osvojenih 693 boda.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.