Održano Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba u stolnom tenisu

Održano Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba u stolnom tenisu

Foto: in PORTAL

U prostorijama Zagrebačkog športskog saveza za osobe s invaliditetom, održano je Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. Natjecatelji su bili raspoređeni u pet kategorija: kolica, stojeći muški, stojeći žene, juniorke te kategorija 11, a prva tri mjesta u svakoj kategoriji dobila su nagradu.

U kategoriji kolica pobjedu je odnijela Jelena Šišić iz STKI-a Samobor i Sveta Nedelja. Karlo Kopčić iz URIHO-a Zagreb osvojio je drugo mjesto, dok je petnaestogodišnji Nino Baša bio treći.
U kategoriji stojeći žene prvo mjesto osvojila je Snježana Ivčević iz STKI URIHO-, drugo je pripalo Vukosavi Jurčić iz Sidre Zagreb, a treće Mariji Dujmović iz URIHO-a.

U kategoriji juniorke prva je Nikol Bulešić, druga Anđela Šeremešić, treća Lada Požarić, a sve tri su iz URIHO-a Zagreb.

U kategoriji stojeći muški pobijedio je Marko Vračan iz STKOI Uspon Velika Gorica, drugi je bio Tomislav Blažević iz URIHO-a, a treće mjesto zauzeo je Milivoj Santaj iz STKI Samobor i Sveta Nedelja.

U kategoriji 11 za osobe s intelektualnim teškoćama, pobjedu su odnijeli trojica natjecatelja iz URIHO-a Zagreb: Martin Pendel prvi, Marko Horvatić drugi i Dino Mikrut treći.

Medalje je pobjednicima podijelila Jadranka Blagus, predsjednica STKI URIHO te dopredsjednica i suosnivačica Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom.

Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba tradicionalno se organizira već nekoliko godina kao pripremno natjecanje Državnog prvenstva u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, koje će se ove godine održati od 1. do 3. travnja u Vinkovcima

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.