Oglasio se i novi izbornik: “Nema nikakvog uhljebljivanja, neka pljuju po meni!”

Oglasio se i novi izbornik: “Nema nikakvog uhljebljivanja, neka pljuju po meni!”

Prokomentirao je Zlatko Dalić današnju odluku Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Foto: Twitter HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon tjedan dana čekanja i odugovlačenja napokon dobila, odnosno potvrdila izbornika koji će ju voditi u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Nakon što je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza amenovao odluku o Zlatku Daliću, oglasio se i sam izbornik pojasnivši zašto je angažiran samo za dvije utakmice kvalifikacija.

“Što će mi ugovor? Mogao sam potpisati na tri godine, ali što ako se ne plasiramo u Rusiju? Da imam ugovor, da budem izbornik i da uživam? Ne, nisam takav”, kazao je rezolutni Dalić pa nastavio.

“Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati. Nema nikakvog uhljebljivanja. Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što i kako dalje”, rekao je Dalić koji polako slaže kockice u stručnom stožeru reprezentacije.

“Moram obaviti još neke razgovore i definirati stožer. Marijan Mrmić sigurno ostaje, u kombinacijama je i Dražen Ladić, ali moram razgovarati s još nekim ljudima pa ću i to definirati” nastavlja novi izbornik koji je od navijača zatražio maksimalnu podršku prije no što je poentirao.

“Hrvat sam, volim ovu zemlju i za nju sam uvijek spreman dati sve. Neka pljuju po meni i pričaju što hoće, ja sam odlučio da je ovako najbolje”, zaključio je Dalić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.