Ogorčeni Španjolac zagrmio: “PSG i dalje vara!”

Ogorčeni Španjolac zagrmio: “PSG i dalje vara!”

Predsjednik španjolske La Lige obrušio se na gigante u arapskom vlasništvu, PSG i Manchester City.

Foto: Goal.com

PSG i Manchester City su klubovi koji varaju i obmanjuju javnost. Nešto slično je ustvrdio predsjednik La Lige Javier Tebas koji se još uvijek teško miri kako u financijskom i marketinškom smislu ta dva kluba uzimaju primat Realu, Barceloni, Bayernu i Manchester United.

PSG-ovi prihodi dostižu 344 milijuna eura što je znatno više od Bayernovih (269 milijuna), Unitedovih (237 milijuna), Realovih (224 milijuna) i Barceloninih (185 milijuna eura), klubova koji su popularniji od Parižana.

“PSG i Manchester City najviše su uložili u igrače u posljednjih pet godina. Njihovi stvarni prihodi ne bi im mogli pokriti te troškove. Oni su izmislili fiktivne sponzore povezane s državom. Te cifre jednostavno ne odgovaraju cijenama na tržištu. Usporedili smo prihode ta dva kluba s prihodima Reala, Barce, Uniteda i Bayerna i oni su superiorni”, kazao je Tebas nastavivši u istom tonu.

“PSG i dalje vara. Njihovi sponzori su povezani s jednom cijelom državom, a ta država je Katar”, zaključio je Tebas koji se još uvijek ne može pomiriti s odlaskom Neymara iz Španjolske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.