Ogroman uspjeh hrvatskog specijalista za parove: Mate Pavić u polufinalu Wimbledona!

Ogroman uspjeh hrvatskog specijalista za parove: Mate Pavić u polufinalu Wimbledona!

Foto: Getty Images

Specijalist za parove Mate Pavić se zajedno s Oliverom Marachom plasirao u polufinale Wimbledona nakon što je hrvatsko-austrijski par svladao Marcina Matkowskog i Maxa Mirnjija 7:5, 6:2, 6:2. U polufinalu će Pavić i Marach snage odmjeriti s boljim iz susreta Mektić-Škugor i Podlipnik-Vasilevski, a ukoliko Mektić i Škugor također izbore polufinale Hrvatska bi imala zagarantiranog finalista na ovogodišnjem turniru parova u Wimbledonu.

U četvrtfinalnom meču Pavić i Marach nisu imali velikih problema protiv izuzetno iskusnog para Makowski-Mirnji, te su izuzev prvog seta, vrlo jednostavno priveli meč u svoju korist. Pritom treba naglasiti kako se u slučaju poljsko-bjeloruske kombinacije radi o izuzetno neugodnim tenisačima u parovima, budući da su oba veterani koji su se tokom godina specijalizirali za igru u parovima.

Ulaskom u polufinale Wimbledona Pavić i Marach su ostvarili najveći uspjeh od kad zajedno igraju, a već bilježe finala Sttutgarta i Antalaye, što je izuzetno velik uspjeh ako znamo da su počeli zajedno igrati početkom ove godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.