Ohandza igra protiv Kopra

Ohandza igra protiv Kopra

Hajduk će danas pred punim Poljudom pokušati izboriti treće pretkolo Europske lige...

U 19 sati Hajduk na Poljudu igra protiv slovenskog Kopera i pokušat će nadoknaditi poraz 3:2 iz prve utakmice drugog pretkola Europske lige. Očekuje se oko 25 tisuća gledatelja, a i trener Damir Burić pozvao je navijače da dođu podržati mladu momčad. Splićani će danas morati igrati ofenzivno. Burić je nakon loše igre u remiju protiv Splita najavio promjene u sastavu. Ohandza je odradio posljednji trening i vrlo vjerojatno će početi utakmicu, što znači povratak Maglice na klupu. Milevsky i dalje ne konkurira za momčad jer se nije potpuno oporavio.

Ovog tjedna je bilo mnogo rasprave o statusu Tina Sušića. BiH reprezentativac je tražio raskid ugovora, ali to mu ipak nije uspjelo. Vrlo vjerojatno će današnju utakmicu početi na klupi i bit će zanimljivo vidjeti hoće li dobiti prve ovosezonske minute. Postoji i varijanta u kojoj bi Sušić bio u početnom sastavu, Jefferson u sredini obrane, a na bokovima bi bili ofenzivci.

Burić je izjavio: “Bit ćemo sretni i s pobjedom 1:0, nikome nije jednostavno postići šest pogodaka. Imamo i glavni i pričuvni plan, vidjet ćete kad počne utakmice.”

Trener Kopera Rudolfo Vanoli misli: “Mi ne igramo samo za sebe, igramo za cijelu Sloveniju. Hajduk je pod pritiskom, a mi moramo izdržati početnih 10-15 minuta. Tada će nam zaista biti potrebna maksimalna koncentracija. U Split smo došli po prolaz u treće pretkolo.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.