Najboljom ekipom 2015.godine proglašen je JK Pujanke

OK Mladost Marina Kaštela ponio titulu najbolje momčadi Dalmacije u 2015.

OK Mladost Marina Kaštela ponio titulu najbolje momčadi Dalmacije u 2015.

Tri sportska imena Dalmacije su splitska i hrvatska atletičarka Blanka Vlašić, splitski jedriličar, trostruki prvak Europe Ivan Kljaković Gašpić i sportska nada godine tenisač Duje Ajduković.

Foto: OK Mladost Marina Kaštela/ Facebook/ Na slici: Najbolja momčad Dalmacije u 2015. godini

U nominacijama za najbolju momčad osim Odbojkaškog kluba Mladost Marina Kaštela našli su se Veslački klub Jug iz Dubrovnika, Ragbi klub Nada iz Splita, Veslački klub Sveti Krševan i jedriličari Šime Fantela te Igor Marenić iz Zadra, Malonogometni klub Split Tommy i Vaterpolo klub Mornar Brodospas iz Splita.

Za najbolju ekipu je uz splitski ženski Judo klub Pujanke bio nominiran i ženski Vaterpolo klub Bura iz Splita, ženski Odbojkaški klub Marina Kaštela, Ženski nogometni klub Split i splitski ženski Gimnastički klub Marjan.

Među najboljim sportašima bili su nominirani Tonći Stipanović iz Veslačkog kluba Mornar iz Splita, atletičar Stipe Žunić iz ASK-a, Petar Gorša iz Streljačkog društva Dalmacijacement iz Solina, Nikola Vlašić iz Hajduka te pobjednik Ivan Kljaković Gašpić.

Za titulu najbolje sportašice su se uz Blanku Vlašić iz ASK-a, borile sestre Lucija i Ana Zaninović iz Taekwondo kluba Marjan te Barbara Matić iz Judo kluba Pujanke.

Ovom prilikom iskrene čestitke svim našim sportašima.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.