Polufinalna serija doigravanja ABA lige Crvena zvezda Telekom i Cedevita, utorak 18:45, dvorana Pionir, Beograd

Okršaj Cedevite i Crvene Zvezde – Ulog ogroman!

Okršaj Cedevite i Crvene Zvezde – Ulog ogroman!

Foto: KK Cedevita Facebook

Prva utakmica u seriji igrat će se u utorak u 18:45h u Pioniru, a s obzirom da se igra na dvije dobivene utakmice jasno je da je od samog početka ulog ogroman.

Izdvojili smo neke od izjava trenera Zvezde i Cedevite, Dejana Radonjić i Veljka Mršića te kapetana jedne i druge momčadi Branka Lazića i Mire Bilana.

“Prije svega čestitam Zvezdi na jako dobrim igrama u Top 16 fazi Eurolige. Mi smo ovdje došli  odigrati jednu dobru utakmicu i da se pokušamo vratiti u Zagreb s prvom pobjedom”, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

“Očekuje nas jedan stvarno zahtjevan i kvalitetan protivnik. Čeka nas teška serija”, izjavio je MVP ABA lige Miro Bilan te dodao: “Bit će ključno držati svih 40 minuta dobar ritam igre i ne dopustiti nikakve padove u igri jer u zadnjoj utakmici u Euroligi nas je to na kraju koštalo poraza od 20 razlike. Obrana treba biti prava svih 40 minuta i to je taj neki put gdje se možemo boriti za pobjedu.”

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je kako je  za pobjedu bitno igrati kvalitetno kroz cijelu utakmicu: “Znamo njihovu kvalitetu. Igrali smo s njima tri utakmice, dvije u ABA ligi i jednu u Euroligi. Na nama je da sutra dobijemo prvu utakmicu u ABA ligi protiv Cedevite jer ih u ABA ligi ove sezone još nismo svladali, a generalno nam je za to potrebno da budemo dobri, da odigramo kvalitetno, da 40 minuta odigramo koncentrirano i da odgovorimo na kvalitetu koju posjeduje Cedevita, a ima je na dosta na svim pozicijama.”

Kapetan Zvezde Branko Lazić nadovezao se na trenerove riječi i dodao: “Mi smo imali dosta problema na početku sezone, ali pored svega toga uspjeli smo ostvariti jedan od naših ciljeva, a to je plasman u playoff i da budemo u borbi za obranu naslova. Što se tiče sutrašnje utakmice, mi smo spremni da izađemo na teren, da damo svoj maksimum i da pokušamo zabilježiti pobjedu na domaćem terenu.”

Utakmica će se u Hrvatskoj moći gledati na Areni TV i Sportskoj televiziji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.