OKUPLJANJE I POČETAK PRIPREMA VATERPOLSKE REPREZENTACIJE

OKUPLJANJE I POČETAK PRIPREMA VATERPOLSKE REPREZENTACIJE

HVS

Na današnjoj konferenciji za novinare Hrvatske vaterpolske reprezentacije predstavljena su očekivanja s početkom ponovnog okupljanja cijele reprezentacije i odlaska na pripreme za nadolazeći nastup u izborenom Finalu Svjetske lige i Svjetsko prvenstvo u Budimpešti.

Izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza osvrnuo se na dosad postignute rezultate i sve što reprezentaciju očekuje u nadolazećim aktivnostima:

– Posljednjih pet Svjetskih prvenstava Hrvatska je osvajala medalje, što još nikome nije pošlo za rukom. Iznimno smo ponosni na taj uspjeh koji nam je ujedno i veliki motiv da ova godina bude šesta uzastopna godina da Hrvatska na Svjetskim prvenstvima stoji na postolju. Zahvaljujem svim našim sponzorima koji nas prate na tom putu, ponajviše HEP-u, potom Plivi, American Expressu, Btravelu, Turbu, Carvelu i ostalima. Ono najvažnije se događa u bazenu, međutim bez njihove potpore bi svi ovi uspjesi bili nemogući. Naravno, uz seniorsku reprezentaciju, tu su i ostale selekcije, pa tako muška juniorska U20 reprezentacija ima nastup na Svjetskom prvenstvu u kolovozu, potom mušku juniorsku U17 reprezentaciju očekuje Europsko prvenstvo u rujnu. Ono što nas iznimno veseli jest da smo dobili pozivnicu za nastup ženske U20 juniorske reprezentacije za nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu u rujnu. Definitivna odluka o nastupu bit će donijeta sutra. Očekuje nas bogato ljeto, a ono što je trenutno u fokusu seniorske reprezentacije je finale FINA Svjetske lige. – rekao je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.

Ujedno, na predstavljanju nadolazećih aktivnosti Hrvatske vaterpolske reprezentacije, izvršni direktor HVS-a Perica Bukić i predstavnik tvrtke Nova rent-a-cara potpisali su Ugovor o sponzorstvu, čime je Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila još jednog respektabilnog partnera koji će je pratiti na putu ostvarivanja uspješnih rezultata. Tvrtka Nova Rent a Car Split djeluje iz gotovo svih većih aerodroma i gradova, nastojeći klijentima olakšati njihov boravak i putovanje. Vrlo dobar ugled u rent a car industriji posljedica je visoke razine usluge, prijateljskog i učinkovitog osoblja, pristupačnih cijena i zadovoljnih klijenata.

– Prepoznali smo vaterpolo kao jedan od najkvalitetnijih momčadskih sportova u Hrvatskoj, pa i u regiji. Iz toga razloga odlučili smo povezati dva naša brenda, Nova rent-a-car i Hrvatski vaterpolski savez. Sretni smo što smo postali dio vaterpolo obitelji. Ovim potpisivanjem Ugovora nastojat ćemo se približiti i klubovima, igračima, trenerima, svima da kroz povoljnosti i veću uslugu dobiju priliku da si olakšaju poslovanje. – rekao je Rino Pavlov, direktor prodaje i marketinga Nova rent-a-cara.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.