Okupljanjem hrvatske juniorske reprezentacije započela odbojkaška reprezentativna sezona

Okupljanjem hrvatske juniorske reprezentacije započela odbojkaška reprezentativna sezona

Izbornik Goran Jovanović pozvao je u petak na pripreme 16 odbojkašica do 19 godina kojima od 25. do 27. travnja u Rovinju predstoje kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Zdeslav Barač, Lena Burilo, Vedrana Jakšetić, Barbara Fabulić, Antonija Volmut i Goran Jovanović/www.hou.hr

Okupljanjem hrvatske juniorske reprezentacije započela je odbojkaška reprezentativna sezona. Prve su se na okupu našle najbolje hrvatske juniorke. Izbornik Goran Jovanović pozvao je u petak na pripreme 16 odbojkašica do 19 godina kojima od 25. do 27. travnja u Rovinju predstoje kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Juniorke će do 18. travnja trenirati u Puli i odigrati dvije pripremne utakmice s kombiniranom ekipom OK Poreč i ŽOK Rovinj. Potom od 18. do 21. travnja odlaze na pripremni turnir u talijanskom gradu Pordenoneu, a slijedi nekoliko dana treninga u Rovinju i kvalifikacijsko natjecanje u tamošnjoj Gimnaziji.

Juniorska reprezentacija borit će se za plasman na završnicu Europskog prvenstva koje se od 16. do 24. kolovoza igra u Finskoj i Estoniji. Na EP vodi pobjeda na rovinjskom turniru u konkurenciji Turske, Portugala i Norveške, dok drugo mjesto jamči dodatne kvalifikacije.

U Puli trenutačno treniraju: Marijeta Runjić, Ivana Čolak, Dora Lulić, Dinka Kulić, Antonela Jularić, Iva Deak, Barbara Fabulić, Lea Grahovac, Nelli Ćopić, Anamarija Šipušić, Matea Vidović, Doris Barić, Luana Božić, Natania Levak, Dea Rupčić i Antonia Volmut. Na pripremama je trebala biti i Ema Kolarić, ali je morala otkazati zbog ozljede.

(preuzeto s http://www.hou.hr/index.php?rubrika=vijest&obrazac=1&id=1011)

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.