Olić: “Momčadski uspjeh uvijek sam pretpostavljao pojedinačnom”

Olić: “Momčadski uspjeh uvijek sam pretpostavljao pojedinačnom”

Ivica Olić danas će sa svojim HSV-om tražiti pobjedu protiv solidnog Hannovera...

Ivica Olić/Getty Images

U 20. kolu njemačke Bundeslige neumorni hrvatski reprezentativac Ivica Olić predvodit će svoju momčad protiv Hannovera, u pokušaju da pred vlastitim navijačima konačno “prodišu” i malo se odmaknu od začelja tablice.

Hamburg trenutačno tavori na trinaestoj poziciji ljestvice, a tek dva boda dijele ih od pretposljednje Herthe. Hannover je, s druge strane, ove sezone vrlo solidan i s 26 osvojenih bodova aktivno je uključen u borbu za europska natjecanja.

Hrvatski se napadač HSV-u priključio početkom ove godine, došavši gotovo kao “vatrogasac” u klub za koji je uspješno nastupao u periodu od 2007. do 2009. godine. Cilj je osiguravanje opstanka u Prvoj ligi, a postoji li odgovornija i bolja osoba za tako nešto od popularnoga Ole?

“Mnogo mi znači podrška navijača”, istaknuo je Olić referiravši se na simpatizere i prijatelje kluba koji su aklamacijom pozdravili njegov povratak. “Gdje god sam bio i igrao postizao bih svoj broj pogodaka, bio na na nekoj vlastitoj razini. No, važnije od svega u ovom mi je trenutku pobijediti Hannover. Nije bitno tko će zabiti, važno je da ostvarimo momčadski cilj, a to je pobjeda u prvoj sljedećoj utakmici. Ekipni uspjeh uvijek pretpostavljam pojedinačnom.”

Utakmica je na rasporedu na Imtech Areni u 18.30 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.